Меню
За минулу добу на Львівщині сталося три ДТП за участю водіїв двоколісних транспортних засобів, в яких травмовано п’ятеро осіб
Опубліковано 17 травня 2022 року о 11:15

Один з водіїв перебував у стані алкогольного сп’яніння - йому загрожує до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. 

Так, 16 травня, близько 16.00, на вулиці Центральній у селі Тур’є Самбірського району 29-річний місцевий мешканець, керуючи мопедом «Ямаха Джог», не впорався з керуванням та в’їхав у зупинку громадського транспорту. Водій мопеда та його пасажирка, 25-річна жителька міста Стебник, травмовані – їх було доправлено до медзакладу. Як встановили правоохоронці, водій мопеда перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Цього ж дня, близько 20.20, на вулиці Грушевського у місті Добромиль Самбірського району 57-річний місцевий мешканець, керуючи скутером, виїхав на бордюр тротуару, внаслідок чого отримав травми та був доставлений до лікарні.

Ще одна ДТП сталася на польовій дорозі між селами Полове та Станин Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, сталося зіткнення між автомобілем ВАЗ «2101», яким керував 24-річний місцевий мешканець, та мотоциклом, що рухався назустріч, під керуванням 23-річного мешканця  Стрийського району. Внаслідок ДТП водій та пасажир мотоцикла, також мешканець Стрийщини віком 23 роки, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Поліцейські встановлюють усі обставини подій.

Правоохоронці вкотре закликають водіїв двоколісних транспортних засобів – будьте максимально уважні та обережні, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкості та враховуйте дорожню обстановку. Бережіть своє життя та здоров’я!

Відділ комунікації поліції Львівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux