Меню
У Львові слідчі повідомили про підозру неповнолітньому, який побив безпритульну - від отриманих травм жінка померла
Опубліковано 26 лютого 2021 року о 15:25

Як встановили правоохоронці, 15-річний львів’янин наніс тяжкі тілесні ушкодження жінці без постійного місця проживання в одній із закинутих будівель міста.

За скоєне підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі.

19 лютого, близько 11.30, до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла  жінки без ознак життя у закинутій будівлі по вулиці Бойківській у Львові.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та оперативники кримінальної поліції  відділу поліції № 3 Львівського районного управління  поліції, криміналісти, судмедексперт, оперативники карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Правоохоронці встановили особу загиблої -  44-річної мешканки Львова, яка не мала постійного місця проживання, натомість, проживала у цій закинутій будівлі.

Тіло загиблої було скеровано на експертизу, під час якої встановлено, що смерть жінки настала внаслідок ударів у голову.

Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції спільно з оперативниками Управління карного розшуку поліції Львівщини встановили, що до скоєння злочину причетний неповнолітній місцевий мешканець.

Під час досудового розслідування слідчі територіального підрозділу поліції встановили, що в ніч з 13 на 14 лютого, близько 0.30, зловмисник, перебуваючи у закинутій будівлі, наніс потерпілій численні удари руками і ногами по всьому тілу, а потім схопив дерев’яну ніжку від стільця та продовжив наносити удари по тілу та голові. Від отриманих тілесних ушкоджень безпритульна невдовзі померла.

25 лютого слідчі відділу поліції № 3 Львівського районного управління  поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, повідомили неповнолітньому про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції львівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux