Меню
ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі відкриті торги з особливостями Готова продукція харчування» ДК 021:2015 – 15890000-3

 

ОБҐРУНТУВАННЯ 

технічних та якісних характеристик закупівлі відкриті торги з особливостями

Готова продукція харчування» ДК 021:2015 – 15890000-3 «Продукти харчування та сушені продукти різні»

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Головне управління Національної поліції у Львівській області; Категорія - органи державної влади та органи місцевого самоврядування - правоохоронні органи держави; місцезнаходження - 79007, Україна, Львівська область, місто Львів, площа Генерала Григоренка 3; ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб – 40108833.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Готова продукція харчування» ДК 021:2015 – 15890000-3 «Продукти харчування та сушені продукти різні» в кількості 44 набори.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями (UA-2023-11-22-017921-a).

Розмір бюджетного призначення: сформований з урахуванням обсягів наявної потреби у товарах за рахунок коштів державного бюджету на 2023 рік.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної 

вартості предмета закупівлі: 9 108,00 грн.

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275.

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 з урахуванням інформації, отриманої з Інтернет-ресурсів та в електронній системі закупівель «Prozorro». Для розрахунку очікуваної вартості використовувались як ціни попередніх власних закупівель замовника (укладених договорів) аналогічних товарів, так і ціни відповідних закупівель минулих періодів, інформація про які міститься в електронній системі закупівель «Prozorro».

Обґрунтування технічних, якісних характеристик. 

 Набори (сніданок, обід, вечеря), у комплекті з чаєм, цукром, без хліба та галет на один прийом їжі.

Готова продукція харчування, яка виготовлена методом стерилізації, запакована в м’яке харчове пакування з тривалим строком зберігання (не менше 12 місяців з моменту його постачання), яка не потребує додаткової термічної обробки, окрім розігріву, та не потребує особливих умов зберігання (від +2°С до +20°С).

Готова продукція харчування, а саме: перші страви (без хліба та галет) (на один прийом їжі) та другі страви (у комплекті з чаєм, цукром, без хліба та галет (на один прийом їжі)) – збалансована, розфасована, вакуумно упакована, що в сукупності за добу за калорійністю та складом повинні відповідати вимогам норми № 3(А-загальні норми та Б-норма дієтичного харчування), за винятком хлібобулочних виробів постанови Кабінету Міністрів України від 16 червня 1992 року № 336.

Готова продукція харчування, а саме: перші страви (без хліба та галет) (на один прийом їжі) та другі страви (у комплекті з чаєм, цукром, без хліба та галет (на один прийом їжі)), яка буде вживатися під час сніданку, обіду та вечері повинна відповідати наданим Учасником триденним меню. Одноденне меню повинно включати страву з рибою.

Кожна фасована одиниця складової їжі повинна мати маркування відповідно до вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР та Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» від 06.12.2018 № 2639-VIII.

Постачання продуктових наборів здійснюється в кожне місце розташування ІТТ з моменту підписання договору до 26.12.2023 р. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями Замовника та в узгоджені з ним терміни.

Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження товару здійснюється Учасником за його власний рахунок.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux