Меню
Ми будемо поглиблювати нашу співпрацю з Консультативною місією ЄС для продовження реформування поліції, - Василь Віконський
Опубліковано 03 жовтня 2019 року о 16:11

Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський зустрівся з головою Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні Антті Хартікайненом.

У зустрічі, що відбулась сьогодні, 3 жовтня, у приміщенні Головного управління Національної поліції у Львівській області, також взяли участь керівник операційного департаменту КМЄС пан Удо Моллер, голова Львівського регіонального представництва КМЄС пані Ханелоре Валье та інші посадовці Місії.

Голова Місії підкреслив, що це їх перша зустріч з Василем Віконським, привітав начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області з призначенням його на посаду та висловив сподівання щодо майбутньої плідної співпраці.

«Я теж нова людина на цій посаді – почав свою роботу у липні цього року і це мій перший візит до вашого міста. У Львові взаємодія між Місією та поліцією була дуже тісною і я сподіваюсь, що ми продовжимо і поглибимо цю співпрацю. Наша діяльність має на меті підтримку реформування поліції України, проведення тренінгів, навчань, надання інших видів допомоги правоохоронцям, у тому числі й матеріально-технічними засобами. І ми маємо деякі нові пропозиції, які будемо з вами обговорювати», - зазначив пан Хартікайнен.

Очільник поліції Львівщини познайомився з посадовцями Консультативної місії Європейського Союзу, котрі безпосередньо працюватимуть на Львівщині та втілюватимуть у життя спільні проекти з поліцією.

«Від імені правоохоронців Львівщини я, у першу чергу, хочу подякувати вам за вашу роботу. Тренінги, навчання та інша допомога для нас є дуже важливими, а продовження реформування поліції – це пріоритетне завдання для усіх нас і ми готові до співпраці. Особисто мені важливо чути вашу думку, знати ваше бачення щоб і в подальшому ми могли переймати передовий європейський досвід роботи правоохоронців», - зазначив Василь Віконський.

Також сторони домовились про проведення у найближчий час спеціальних тренінгів з поліцейськими Львівщини для покращення комунікації з громадянами.

 

Відділ комунікації поліції Львівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux