Меню
Усі працівники управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини будуть виведені за штат, робота підрозділу буде реорганізована», - Валерій Середа
Опубліковано 09 лютого 2019 року о 15:54


Сьогодні, 9 лютого, у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області відбулась нарада під головуванням очільника поліції Львівщини генерала поліції третього рангу Валерія Середи щодо реорганізації роботи управління протидії наркозлочинності та переатестації працівників підрозділу.


Участь у нараді також взяли заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк та керівник Управління внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України полковник поліції Роман Рибіцький.

Нагадаємо, у лютому 2019 року працівники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції викрили співробітника управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини у вимаганні хабарів з наркодилерів за неперешкоджання їх діяльності. Також  були задокументовані факти збуту ним наркотиків. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, йому повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.307 та ч.3 ст.368 Кримінального кодексу  України. 

« Нещодавно ми вже проводили реорганізацію підрозділу, але цього виявилось недостатньо. У першу чергу – це провина керівників управління протидії наркозлочинності, тому вони будуть звільнені із займаних посад. Ця подія кинула тінь на поліцію Львівщини. Тепер це стосується всіх. Зараз проводиться службове розслідування, під час якого будуть з’ясовані усі обставини події. Усі працівники управління протидії наркозлочинності будуть виведені за штат, проведена їх переатестація і робота підрозділу буде організована по-новому», - зазначив Валерій Середа. 

«Зараз, згідно наказу Національної поліції України, керівник управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини полковник поліції Ігор Мороз відсторонений від виконання посадових обов’язків, створена дисциплінарна комісія, яка дасть оцінку кожному працівнику підрозділу», - довів до відома учасників наради заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.
До реформування підрозділу будуть залучені міжнародні партнери, які допомагають українським поліцейським у розбудові відомства.


Відділ комунікації поліції Львівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux