Меню
Веселого Різдва! На Львівщині поліцейські несуть службу в посиленому режимі
Опубліковано 06 січня 2021 року о 10:38

Про підготовку правоохоронців Львівщини до забезпечення публічного порядку під час святкування Різдва Христового в умовах карантину розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

«Плануючи поліцейські заходи, ми передбачили, що правоохоронці будуть присутні поблизу кожного храму, де відбуватимуться святкові богослужіння. Центральна частина Львова та районних центрів, також патрулюватимуться посиленими нарядами правоохоронців. Особливу увагу приділятимемо забезпеченню публічного порядку та превентивній роботі - попередженню вчинення правопорушень»,- розповів Василь Віконський.

Загалом у період Різдвяних свят, 6 та 7 січня, у Львові та в області публічний порядок забезпечуватимуть більше ніж півтори тисячі правоохоронців – особовий склад поліції Львівщини,Управління патрульної поліції Львівської області, а також військовослужбовці Національної гвардії України.

«Нагадую усім, що цього року святкування відбудуться в умовах карантину – не забувайте про дотримання протиепідемічних обмежень та користуйтесь засобами індивідуального захисту. Це стосується як громадян, так і керівників суб’єктів підприємницької діяльності. Також не зловживайте спиртним, будьте взаємоввічливими та повідомляйте поліцейських про виявлені правопорушення», - наголосив очільник поліції Львівщини.

Нагадаємо, до завершення Різдвяних свят особовий склад поліції Львівщини працює у посиленому режимі. Сформовані додаткові слідчо-оперативні та мобільні вибухотехнічні групи, до складу яких увійшли спеціалісти-вибухотехніки та кінологи, збільшено кількість поліцейських нарядів для попередження та оперативного реагування на правопорушення.

У випадку якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину або правопорушення, повідомляйте про це на оперативну лінію 102, у територіальні підрозділи поліції або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. У такий самий спосіб повідомляйте про підозрілі предмети, виявлені у публічних місцях. На усі повідомлення правоохоронці реагуватимуть негайно.

Веселих свят!

Відділ комунікації поліції Львівської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux