Меню
«Канабіс», «амфетамін», нарковмісні таблетки та «MDMA» - у Львові правоохоронці затримали розповсюджувачів наркотиків
Опубліковано 22 січня 2024 року о 13:00

Виявлено та вилучено близько одного кілограма наркотичних психотропних речовин, вартість яких на «чорному ринку» становить понад півмільйона гривень.

Жителів Львова - братів віком 21 та 23 роки, викрили співробітники Управління патрульної поліції Львівської області спільно з оперативниками Управління боротьби з наркозлочинністю поліції Львівщини, а також оперативниками кримінальної поліції та слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, зловмисники організували отримання, фасування і збут наркотичних засобів та психотропних речовин на території міста Львова шляхом здійснення «закладок» з використанням інтернет-крамниці, створеної в одному з месенджерів. 19 січня вони були затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України на вулиці Винниця у Львові під час здійснення «закладок».

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили у зловмисників поліетиленові пакунки та готові закладки з речовиною, ззовні схожою на наркотичний засіб «канабіс», готові закладки та пакунки з речовиною, ззовні схожою на психотропний засіб «амфетамін», нарковмісні таблетки, готові закладки з речовиною, ззовні схожою на психотроп «MDMA», засоби для фасування, електронні ваги, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності та інші речові докази.

Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.




Відділ комунікації поліції Львівської області




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux