Меню
На Львівщині поліцейські затримали двох зловмисників під час збуту наркотиків
Опубліковано 11 липня 2023 року о 12:34

 За скоєне наркорозповсюджувачам загрожує до восьми років позбавлення волі.

39-річного мешканця міста Броди, який організував збут наркотичних засобів та психотропних речовин на території Золочівщини, викрили слідчі та оперативники кримінальної поліції Золочівського районного відділу поліції спільно з оперативниками карного розшуку поліції Львівщини за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури.

Його було затримано 10 липня у місті Броди під час збуту нарковмісних таблеток «Бупрен ІС» в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

В ході санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманого поліцейські виявили та вилучили речовини, схожі на канабіс, амфетамін, метадон, солі PVP, опій тощо, нарковмісні таблетки «Бупрен ІС», а також прекурсори, шприці, чорнові записи, грошові кошти, отримані від злочинної діяльності, та інші речові докази.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Ще одного наркозбувача викрили оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 за процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, раніше судимий 31-річний мешканець міста Новий Розділ розповсюджував наркотичний засіб «амфетамін» шляхом закладок на території Львівського району.

Його було затримано 10 липня у селі Сокільники під час збуту наркотиків у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час поверхневого огляду у нього вилучено закладки з наркотичною речовиною, схожою на «амфетамін».

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіальних підрозділів поліції повідомили обом наркозбувачам про підозру в скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудові розслідування тривають. Правоохоронці встановлюють канали надходження наркотиків.

Відділ комунікації поліції Львівської області




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux