Меню
Оголошення про заміщення однієї вакантної посади інспекторського складу у відділі підтримки управління головної інспекції ГУНП у Львівській області
Опубліковано 20 березня 2024 року о 11:30

Управління головної інспекції (далі – УГІ ГУНП) є структурним підрозділом Головного управління Національної поліції у Львівській області (далі – ГУНП), який здійснює контроль за службовою діяльністю структурних підрозділів ГУНП, сприяє вдосконаленню їх службової діяльності та зміцненню службової дисципліни.

Діяльність УГІ ГУНП зосереджено насамперед на сприянні вдосконаленню службової діяльності працівників органів поліції та зміцненню їх службової дисципліни, а також здійснення реалізації державної політики у сфері дотримання прав людини під час надання поліцейських послуг.

Основними завданнями УГІ ГУНП є: 

Проведення заходів з контролю за службовою діяльністю підрозділів Головного управління, оптимізації управлінських процесів, сприяння ефективній професійній діяльності поліцейських, державних службовців та інших працівників підрозділів Головного управління, дотримання ними службової дисципліни.

Моніторинг діяльності підрозділів Головного управління з метою виявлення тенденцій та чинників, які негативно впливають на ефективність виконання поліцейськими покладених на них завдань і функцій, ужиття в межах компетенції заходів щодо їх усунення, у тому числі шляхом надання пропозицій і рекомендацій керівництву підрозділів Головного управління.

Забезпечення реалізації в органах (підрозділах) поліції принципу дотримання прав людини під час застосування поліцейських заходів.

Координація діяльності підрозділів Головного управління, у тому числі шляхом участі в підборі, мотивуванні, та здійснення контролю за роботою працівників цих підрозділів.

Організаційно-методичне та інформаційне забезпечення підрозділів Головного управління, зокрема, упровадження та застосування в їх роботі ефективних методів, критеріїв, алгоритмів, механізмів та інструментів підтримки і контролю.


Доступна вакантна посада УГІ ГУНП: 

1. Посада інспектора відділу підтримки. 

Серед основних завдань:

систематизація та аналіз інформації яка впливає на стан дотримання службової дисципліни в системі Національної поліції України, аналіз причин та умов їх виникнення;

організація та проведення службових розслідувань, перевірок;

здійснення виїздів у службові відрядження;

розгляд скарг на дії поліцейських;

підготовка аналітичних матеріалів;

надання практичної й методичної допомоги органам поліції з питань проведення службових розслідувань та поширення передового досвіду.


ВИМОГИ ДО ПРЕТЕНДЕНТІВ НА ІНСПЕКТОРСЬКІ ПОСАДИ В УГІ ГУНП:

Загальні:

діючий працівник поліції;

вища юридична освіта;

знання основних правових засад діяльності поліції;

упевнений користувач ПК (Word, Excel, PowerPoint).

До особистих якостей:

доброчесність та бездоганна репутація;

сумлінність;

здатність до критичного та аналітичного мислення;

особиста відповідальність.

Знання законодавства:

Конституція України;

Основні положення Кримінального кодексу України, Кримінального процесуального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення;

Закони України «Про Національну поліцію», «Про Дисциплінарний статут Національної поліції України», «Про запобігання корупції», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації» та ін.

Додаткові:

готовність до проходження тестування на поліграфі;

готовність до відряджень;

готовність до проходження стажування;

наявність водійських прав та уміння водінню автомобілем.


Якщо вас цікавить вакантна посада Вам необхідно:

1. Заповнити АНКЕТУ встановленої форми.

2. Отримати за місцем роботи службову характеристику, в підрозділі кадрового забезпечення біографічну довідку.

3. Надіслати анкету, службову характеристику, біографічну довідку та сертифікати про знання української (обов’язково) і іноземної мови (за наявності) на електронну адресу [email protected] до 01 квітня 2024 року.

Після опрацювання та перевірки інформації кандидатів буде запрошено до м. Львова на співбесіду з консультативною комісією для перевірки рівня професійної підготовки і вивчення особистих якостей.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux