Меню
Поліцейські Львівщини повідомили про підозру зловмиснику, який заволодів автомобілем львів’янина та втік на ньому у Рівненську область
Опубліковано 29 вересня 2022 року о 14:50

Встановити напрям руху викраденого автомобіля та особу зловмисника, причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом, 42-річного мешканця Рівненщини, правоохоронцям допомогли камери відеоспостереження «Безпечна Львівщина».

До поліції звернувся 34-річний житель міста Львова, який повідомив, що вночі невідома особа викрала його автомобіль «TOYOTA LAND CRUISER 200», що був припаркований на одній із міських стоянок.

В ході оперативно-розшукових заходів оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини спільно із співробітниками відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2, за допомогою камер відеоспостереження «Безпечна Львівщина», оперативно встановили, що викрадений автомобіль рухається в бік Рівненської області.

Вже невдовзі правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом, 42-річного мешканця Рівненської області.

В ході комплексних обшуків за участю співробітників спецпідрозділу поліції особливого призначення поліції Львівщини, які були проведені за адресами проживання зловмисника, а також на кількох автошротах у Рівненській області, де відбувалися розборки автомобілів, правоохоронці виявили та вилучили ключі від різних машин, інструменти для зламу автозамків та пристрої для сканування сигналізації, засоби подавлення радіоелектронного радіозв'язку, комплектуючі та запчастини до автомобілів, номерні знаки, а також зброю та інші речові докази.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

28 вересня слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.3 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють особи усіх причетних до скоєння злочину.



Відділ комунікації поліції Львівської області





Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux