Меню
Поліцейський офіцер громади – безпека, правопорядок та профілактика злочинності
Опубліковано 06 листопада 2023 року о 12:38

Сьогодні, 6 листопада, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Олександр Шляховський в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» підписав меморандуми про співпрацю ще з шістьма територіальними громадами Львівщини.

Участь у підписанні меморандуму взяли: голова Трускавецької міської територіальної громади Андрій Кульчинський, голова Поморянської селищної територіальної громади Степан Бузановський, голова Моршинської міської територіальної громади Руслан Ільницький, голова Козівської сільської територіальної громади Василь Щекун, голова Буської міської територіальної громади Ростислав Сліпець та голова Бродівської міської територіальної громади Анатолій Белей.

«Приємно, що ще шість територіальних громад Львівщини приєднались до цього важливого проєкту. Голови та мешканці громад прийняли рішення організувати у себе безпековий простір, де підтримувати правопорядок та забезпечувати законність буде поліцейський офіцер громади. Це вже буде виключно «ваш» поліцейський, якому ви створите умови для роботи і який буде обслуговувати вашу громаду. А його співпраця з адміністрацією ляже в основу створення безпечного середовища для місцевих мешканців», - зазначив очільник поліції Львівщини.

До проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Львівщині вже долучились 47 з 73 територіальних громад. На території області функціонує 41 поліцейська станція, у яких несуть службу 78 поліцейських офіцерів громад.

Головною метою проєкту є забезпечити кожну територіальну громаду поліцейським офіцером, який надаватиме мешканцям якісні поліцейські послуги, щоденно забезпечуватиме правопорядок на території обслуговування, своєчасно реагуватиме на проблеми громади та запобігатиме вчиненню правопорушень. Проєкт впроваджується для реалізації принципу взаємодії поліції та громад на засадах партнерства, а оцінюють роботу правоохоронців самі мешканці.


Усі поліцейські офіцери громад пройшли конкурсний відбір та навчання, забезпечені службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку та усім необхідним для роботи.


Відділ комунікації поліції Львівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux