Меню
Поліція в обличчях
Опубліковано 04 вересня 2018 року о 16:55

Ця розповідь - про наших колег, професіоналів, надзвичайно чуйних людей, хороших друзів та чудових батьків двох дівчаток - капітана поліції Золочівського відділу поліції Олену Лютікову та старшого дільничного офіцера поліції того ж відділу поліції Василя Кобилка.

Олена працює на посаді інспектора ювенальної превенції. На її плечах важка робота з неблагополучними сім’ями та недоглянутими дітьми, з людьми які перебувають у скрутному матеріальному становищі. Щодня поліцейській доводиться переживати долі дітей, яким потрібна допомога, розуміння та підтримка, а деяких потрібно захистити від так званих «батьків», жорстокість яких по відношенню до своїх дітей вражає.

«Мені як мамі двох дітей важко переживати моменти, коли інколи приходжу на виклик, а там голодні недоглянуті діти, а батьки в той час п’яні сплять, чи взагалі їх вдома немає. Але із такими сім’ями потрібно працювати і робити все можливе для того щоб батьки переосмислили своє життя і виховували дітей в здоровій атмосфері. Найбільша за це нагорода - коли наступного разу навідуюсь в таку сім’ю, а діти з порога говорять що батьки перестали пиячити і все нам тепер купують.» - розповідає Олена Анатоліївна.

Попри все, Олена встигає бути хорошою мамою та господинею. А ще у неї є хобі – вишивка. Олена вишиває картини, рушники, блузки, сорочки. Від її робіт важко відвести погляд. На свята чи у неділю їхнє сімейство можна зустріти в місті і всі одягнені в Оленчиних вишиванках. Декому із нашого колективу вона вишила в подарунок блузку, а декому картину.

Чоловік Олени каже, що йому в житті пощастило - він зустрів свою другу половинку.  До речі, Василь Кобилко -  чоловік Олени, працює на посаді старшого дільничного офіцера поліції Золочівського відділу поліції і саме робота поєднала цих двох чудових людей. Василь одним із перших побував в зоні АТО.  В 2014 році пішов добровольцем у зведений загін МВС, в подальшому перебував на сході у складі добровольців батальйону «Львів». Загалом капітан поліції побував у зоні АТО сім разів, нагороджений нагрудним знаком ветерана АТО, та нагрудним знаком за відвагу та мужність.

Нашому колективу пощастило працювати пліч опліч з такими людьми як Василь та Олена, котрі завжди протягнуть руку допомоги тому, хто її потребує.

 

Відділ комунікації поліції Львівської області,

за матеріалами Наталії Магулки, Золочівський ВП


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux