Меню
Попри війну продовжуємо розбудову безпекового середовища, — Голова Нацполіції Іван Вигівський під час візиту на Рівненщину
Опубліковано 27 серпня 2024 року о 11:37

26 серпня відбувся заключний етап реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Рівненщині. Захід був проведений за участі очільника Національної поліції у історичному місті Острог, на території найдревнішого Університету на теренах Східної Європи — «Острозької Академії». 

«Символічно перебувати на території історичного університету і говорити про майбутнє — про подальший розвиток безпекового середовища, — зазначив Іван Вигівський. — Сьогоднішній день, чергова масована атака ворога, доводить, що в Україні немає жодного безпечного місця, куди б не прилетіли рашистські ракети. Тому вкрай важливо, навіть попри війну, продовжувати безпекові ініціативи поліції для того, щоб люди, принаймні у неприфронтових регіонах, могли почуватись у безпеці».

До строю стали іще 82 поліцейських офіцери громади. Відтак, Рівненщина стала першим регіоном України, де безпековий простір повністю «закритий» поліцейськими офіцерами громад. 

Нині у 64 громадах області службу нестимуть 195 поліцейських офіцерів. Вони забезпечені службовими авто та поліцейськими станціями. У цілому в державі сьогодні несуть службу майже 2000 поліцейських офіцерів, які щодня поруч з людьми.

Голова Національної поліції подякував керівництву обласної влади та представникам громад за піклування про безпеку громадян. Відзначив і міжнародних партнерів – за підтримку, навчання, забезпечення. 

Відтак, для оперативного та якісного виконання обов’язків ключі від службових авто Renault Duster та помпові рушниці Іван Вигівський вручив поліцейським офіцерам, а голови територіальних громад отримали сертифікати за співпрацю.

Участь у заходах взяли також начальник Департаменту превентивної діяльності НПУ Максим Ахрамєєв, начальник ГУНП в Рівненській області Віктор Шанський, очільник Рівненської ОВА Олександр Коваль та голови тергромад, представники міжнародних партнерів.

Крім того, у рамках візиту на Рівненщину голова Нацполіції Іван Вигівський провів робочу нараду у главку із керівниками структурних та міжрегіональних підрозділів, під час якої наголосив на основних напрямах роботи та профілактиці правопорушень.

«Колектив поліції Рівненщини сталий та спроможний виконувати поставлені завдання», — підсумував Голова.

Департамент комунікації Національної поліції України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux