Меню
Працівників карного розшуку Львівщини привітали із професійним святом (ФОТО, ВІДЕО)
Опубліковано 13 квітня 2018 року о 16:03

Сьогодні, 13 квітня, відбулось урочисте нагородження кращих працівників карного розшуку поліції Львівської області.

Працівників підрозділів Управління карного розшуку зі святом привітали начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа, його заступник полковник поліції Тарас Сабанюк, заступник керівника апарату Львівської обласної державної адміністрації Оксана Томашук, голова Львівської обласної організації професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України Ярослав Юнак, голова ветеранської організації управління карного розшуку Володимир Лободзінський та інші.

«Ваша робота є непублічною. Люди, котрі на вулиці зустрічають поліцейських у формі, думають, що саме вони і є поліцією. Проте вони не знають, що левову частку роботи по виявленню злочинців робите саме ви. Прослуживши у карному розшуку 25-30 років, про вас може ніхто не дізнатись і про вас не напишуть у газетах – лише рідні і близькі та колеги по роботі підтримуватимуть вас. Тому ви є дійсно професіоналами, котрі, не зважаючи на всі труднощі, далі робите свою роботу, розуміючи її важливість. А результатом вашої роботи є врятовані життя людей. Я вітаю вас з вашим професійним святом і бажаю, щоб професійний патріотизм ніколи вас не покидав, а Господь хай посилає вам терпіння і удачу», – зазначив у привітанні Валерій Середа.

Кращих працівників карного розшуку з обласного управління поліції  та оперативників районних підрозділів нагородили відзнаками МВС України «За відзнаку в службі», нагрудними знаками «Гідність та честь», Почесними грамотами та Подяками. Також троє працівників отримали чергові спеціальні звання.

Заступник начальника Головного управління, керівник кримінальної поліції Львівщини Тарас Сабанюк, який більше п’ятнадцяти років працює у підрозділах карного розшуку, вітаючи колег, наголосив, що розшук – це спосіб життя. І лише той, хто живе цією справою, вболіває за неї, радіє кожному позитивному результату і переживає за кожну невдачу може досягти успіху.

 

Відділ комунікації поліції Львівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux