Меню
Приємно, що ваші товариші по службі мають з кого брати приклад, - Василь Віконський
Опубліковано 11 листопада 2020 року о 10:38

Сьогодні, 11 листопада, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський за досягнення у службі відзначив правоохоронців.

За сумлінне виконання службових обов'язків та розкриття злочину «за гарячими слідами» відзначено працівників Трускавецького відділення поліції: начальника сектору реагування патрульної поліції майора поліції Степана Бурича, інспектора сектору реагування патрульної поліції капітана поліції Андрія Пархоменко та поліцейського сектору реагування патрульної поліції старшого сержанта поліції Івана Пелещака. У вересні правоохоронці оперативно встановили особу та затримали зловмисника, причетного до пограбування перехожої у Трускавці.

Поліцейські Шевченківського відділу поліції: старший слідчий слідчого відділення старший лейтенант поліції Володимир Канарський та оперуповноважений сектору кримінальної поліції лейтенант поліції Віталій Кіщак отримали відзнаки за те, що у вересні оперативно встановили та затримали двох зловмисників, котрі жорстоко побили у Львові двох чоловіків, внаслідок чого один із них помер від отриманих травм.

«За сумлінне виконання службових обов’язків, професійну майстерність, ініціативу та наполегливість, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю…», - йдеться у вітальних листах, які отримали співробітники відділу диспетчерської служби старший інспектор майор поліції Ярослав Недбайло та інспектор старший лейтенант поліції Анна Бурда. Правоохоронці оперативно встановили обставини ножового поранення мешканця Львова та, завдяки їх професійним та злагодженим діям, зловмисники, причетні до скоєння кримінального правопорушення, були затримані. 

Працівники  Бродівського відділення поліції: начальник сектору кримінальної поліції майор поліції Віктор Кудрик та оперуповноважений сектору кримінальної поліції старший лейтенант поліції Михайло Громяк отримали відзнаки за оперативне розкриття злочину та затримання правопорушника, причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом.

«Перш за все – дякую вам за службу громаді, за ту довіру, яку має поліція завдяки вашій професійній роботі, зокрема, за оперативне розкриття злочинів, а також за те, що ваші колеги, співробітники поліції Львівщини, мають з кого брати приклад. Бажаю вам міцного здоров’я, успіхів у службі, а також нових відзнак та нагород», - зазначив очільник поліції Львівщини Василь Віконський, під час заходу.

Відділ комунікації поліції Львівської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux