Меню
Святкуйте відповідально – поліція Львівщини про забезпечення публічного порядку під час святкувань Різдва та Нового року
Опубліковано 23 грудня 2022 року о 14:42

Правоохоронці й надалі несуть службу у посиленому режимі, основні зусилля скеровуючи на попередження та недопущення вчинення кримінальних злочинів, правопорушень та порушень публічного порядку під час святкування Нового 2023 року та Різдва Христового.

Від 23 грудня і до завершення святкувань до охорони публічного порядку, окрім особового складу поліції Львівщини та Управління патрульної поліції Львівської області, будуть залучені військовослужбовці Національної гвардії України, офіцери та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ, учасники Добровольчих формувань територіальних громад, військовослужбовці Територіальних центрів комплектування у Львівській області та Служби військового правопорядку Збройних сил України, а також рятувальники.

На Різдво поліцейські забезпечуватимуть охорону публічного порядку поблизу кожного з храмів у Львові та на території області, де відбуватимуться святкові богослужіння - буде збільшено кількість нарядів для попередження та оперативного реагування на правопорушення, створені додаткові слідчо-оперативні групи, а також мобільні вибухотехнічні групи.

Поліцейські закликають мешканців Львова та області, а також гостей нашого міста не порушувати публічний порядок під час святкувань та бути взаємоввічливими. Не зловживайте спиртним і поводьтесь відповідально.

Правоохоронці нагадують, що продаж та використання піротехнічних засобів заборонено – порушників притягуватимуть до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Також нагадуємо, що на території Львівщини комендантська година діє з 00.00 до 05.00!

У випадку відключень подачі електроенергії правоохоронці повідомлятимуть про повітряну тривогу через гучномовці – прохання не ігнорувати сигнали оповіщення!

Якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину або правопорушення, повідомляйте про це на оперативну лінію 102, у територіальні підрозділи поліції або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. У такий самий спосіб повідомляйте про підозрілі предмети, виявлені у публічних місцях.

Відділ комунікації поліції Львівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux