Меню
У Львові 19 поліцейських отримали сертифікати інструкторів з особистої безпеки
Опубліковано 04 травня 2018 року о 15:21

Від 10 квітня по 4 травня, за підтримки Канадської поліцейської місії в Україні та Консультативної місії Європейського союзу, на базі Тренінгового центру Головного управління Національної поліції у Львівській області дев’ятнадцять правоохоронців з різних областей України пройшли навчання та отримали сертифікати інструкторів з особистої безпеки поліцейських.    

Сьогодні, 4 травня, у Тренінговому центрі Головного управління Національної поліції у Львівській області відбулось урочисте вручення сертифікатів правоохоронцям, які успішно пройшли «Курс підготовки інструкторів з особистої безпеки поліцейських».

Участь у врученні сертифікатів взяли заступник командуючого Канадської поліцейської місії в Україні Орест Гнатиків, начальник  управління кадрового забезпечення поліції Львівщини полковник поліції Василь Довганич та координатор регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні Матц Люнгвальд.  

«На базу Тренінгового центру поліції Львівщини прибули інструктори з усієї країни і дуже приємно, що саме наш центр був обраний для проведення курсу. В подальшому усі інструктори, які успішно пройшли курс, поїдуть у свої області і будуть передавати отримані тут знання своїм колегам», - розповів Василь Довганич.

Учасниками тренінгу були 22 поліцейських з різних областей України. З них успішно завершили навчання та отримали сертифікати 19 правоохоронців.

«Українські поліцейські сповнені ентузіазму і прагнуть дізнатись та оволодіти тими методами і практиками, які використовують правоохоронці у цілому світі», - зазначив Орест Гнатиків.

Курс проводили представники Канадської поліцейської місії в Україні: радник з питань підготовки поліцейських (Канадська королівська кінна поліція) констебль Майкл Феарсін, радник з питань підготовки поліцейських (поліція провінції Онтаріо) сержант Девід Ван Дюрсен, радники з питань підготовки поліцейських Консультативної місії ЄС констебль Джон Бауер (поліція Швеції) та старший інспектор Андреас Фіше (тренінговий центр поліції міста Кьольн) та українські інструктори.

Під час навчань поліцейські ознайомились з міжнародними практиками, які раніше на території України не застосовувались, сформованими за міжнародними стандартами та адаптованими під українське законодавство.

В умовах, наближених до реальних, правоохоронці отримали знання та навички зупинки транспортних засобів, тактичних дій в приміщеннях та на сходах будівель, затримання озброєних злочинців,  правомірного та ефективного застосування спецзасобів, заходів фізичного впливу та вогнепальної зброї, оцінки ризиків та інші.

 

Відділ комунікації поліції Львівської області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux