Меню
У Львові відбулось розширене засідання ветеранів органів внутрішніх справ
Опубліковано 29 березня 2018 року о 15:21

Учасники наради обговорили криміногенну ситуацію у Львові та в області, питання перерахування пенсій та соціального забезпечення колишніх працівників органів внутрішніх справ.

Участь у засіданні, що відбулось сьогодні, 29 березня, взяли голова Львівської обласної ветеранської організації ГО «Асоціація ветеранів МВС України» Степан Шиян,заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Тарас Бакай, начальник управління кадрового забезпечення поліції Львівщини полковник поліції Василь Довганич, начальник сектору з питань пенсійного забезпечення  Лариса Павлишин, начальник Головного  управління Пенсійного фонду України у Львівській області Галина Недзельська та представник ДУ «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Львівській області» Юрій Дубець.

Засідання відбулось у приміщенні Головного управління Національної поліції у Львівській області. Учасники обговорили широкий спектр питань, зокрема рівень злочинності та розкриття злочинів, криміногенну ситуацію у Львові та в області, а також проблеми, з якими стикаються правоохоронці у повсякденній роботі. Як зазначили ветерани, вони завжди готові допомогти чим можуть своїм молодим колегам.

«Ми дуже цінуємо кожного з вас і пам’ятаємо, що завжди можемо звернутись до вас за порадою. Ви, в свою чергу, також можете розраховувати на підтримку від керівництва поліції Львівщини. На жаль, не всі питання, які вас найбільше турбують ми маємо можливість вирішити – деякі з них поза межами нашої компетенції, але ви завжди можете розраховувати на наше сприяння», - зазначив під час спілкування з ветеранами Тарас Бакай.

Одне з найбільш болючих питань, яке обговорювалось на засіданні – перерахування пенсій та рівень соціального забезпечення колишніх працівників органів внутрішніх справ. Як зазначила Лариса Павлишин, працівники відповідних підрозділів поліції Львівщини опрацювали та скерували у Пенсійний фонд України  близько десяти тисяч довідок про розмір грошового забезпечення для отримання перерахунку пенсій колишнім працівникам ОВС. Далі рішення по цих питаннях повинні приймати інші компетентні органи.

Також пенсіонери розповіли присутнім про роботу ветеранських організацій щодо соціального захисту пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ та подякували керівництву Головного управління Національної поліції у Львівській області за постійну підтримку та турботу.

  

Відділ комунікації поліції Львівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux