Меню
Ваша робота – ризикувати життям для захисту громадян, - Василь Віконський привітав спецпризначенців поліції Львівщини
Опубліковано 04 грудня 2020 року о 14:18

Сьогодні, 4 грудня 2020 року, бійці батальйону особливого призначення Головного управління Національної поліції у Львівській області відзначають третю річницю з дня створення підрозділу.

Батальйон поліції особливого призначення був створений для проведення спеціальних поліцейських операцій з метою припинення злочинів, пов’язаних з високим рівнем суспільної небезпеки та вчиненням збройного опору, а також здійснення заходів у сфері протидії злочинності, що пов’язані із підвищеною загрозою для життя та здоров’я поліцейських та потребують високого рівня фізичної та професійної підготовленості, уміння впевнено діяти в екстремальних умовах.

Поліцейських-спецпризначенців привітали начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський, його заступник капітан поліції Дмитро Міхалець, голова Львівської обласної професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України Ярослав Юнак та інші.

«Підрозділ, у якому ви маєте честь служити, був створений для виконання надзвичайно важливих та небезпечних завдань. Досить часто ви ризикуєте власними життями для забезпечення порядку, дотримання законності та захисту громадян - така ваша робота. Але завжди пам’ятайте, що шлях, який ви обрали для себе, є почесний і всі ви можете пишатись, що служите саме у цьому підрозділі. Сьогодні я вітаю командирів, бійців та ветеранів підрозділу, які вчили вас. Зберігайте традиції спецпризначенців, передавайте їх молодим бійцям та бережіть один одного. Майже усі ви брали участь у бойових діях на сході України, захищаючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Ви знаєте, що фізична сила та підготовка для спецпризначенця – не головне. Головне - це сила духу, якої я вам бажаю,  а також міцного здоров’я, благополуччя та щоб з кожного завдання ви повертались у такому ж складі, як виїжджали», - звернувся до особового складу підрозділу очільник поліції Львівщини.

 

Від початку року бійці батальйону особливого призначення Головного управління Національної поліції у Львівській області здійснили майже 1100 виїздів за повідомленнями про вчинення злочинів та взяли безпосередню участь у розкритті 590 кримінальних правопорушень.

Окрім того, Василь Віконський та Ярослав Юнак вручили командирам та бійцям батальйону відзнаки та нагороди Національної поліції України, Головного управління Нацполіції Львівщини та професійної спілки атестованих працівників ОВС України.

Відділ комунікації поліції Львівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux