Меню
Працювати на благо громади для створення безпекового середовища, підтримання порядку та спокою
Опубліковано 10 грудня 2021 року о 15:01

Сьогодні, 10 грудня, на території Червоноградської територіальної громади, у місті Соснівка, запрацювала ще одна поліцейська станція.

Участь в урочистому відкритті станції взяли начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Олександр Шляховський, голова Червоноградської ТГ Андрій Залівський, представники духовенства, місцевого самоврядування та мешканці міста.

Це вже друга поліцейська станція у громаді – перша працює з серпня цього року у селі Сілець. Обидві станції відкриті у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» на виконання меморандуму про співпрацю між Головним управлінням Національної поліції у Львівській області та Червоноградською територіальною громадою.

Нова станція, де нестимуть службу два поліцейських офіцери громади, розташована на вулиці Грушевського, 28 у місті Соснівка. Станом на сьогодні на території обслуговування Червоноградської територіальної громади працюють троє поліцейських офіцерів громади, кожен з яких забезпечений укомплектованим  службовим автомобілем та необхідним обладнанням для ефективного та швидкого реагування на повідомлення громадян. У наступному році у громаді заплановано відкриття ще двох поліцейських станцій.

«Головне, на що я хочу звернути увагу - на цій станції працюватимуть поліцейські, які є мешканцями вашого міста. Вони служитимуть вам та захищатимуть вас в режимі 24/7. Це стало можливим завдяки співпраці поліції з керівництвом громади. Хочу побажати поліцейським офіцерам громади успіхів у службі та терпіння, а також нагадати, що вони повинні підтримувати свій авторитет у людей, бути чуйними, відкритими та розумними, працювати прозоро на благо громади для створення безпекового середовища, підтримання порядку та спокою на території обслуговування», - зазначив Олександр Шляховський.

Окрім того, під час відкриття станції очільник поліції Львівщини вручив голові Червоноградської територіальної громади Андрію Залівському Подяку «За особистий внесок у розбудову безпекового середовища», підписану заступником Голови Національної поліції України генералом поліції третього рангу Олександром Фацевичем.

Нагадаємо, головне завдання поліцейського офіцера громади - надавати мешканцям якісні поліцейські послуги, щоденно забезпечувати правопорядок на території обслуговування, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Проєкт «Поліцейський офіцер громади» базується на принципі взаємодії населення з поліцією на засадах партнерства, а оцінюють роботу правоохоронців самі мешканці.

У Львівській області до проєкту доєднались 24 територіальні громади. На поліцейських станціях несуть службу 33 поліцейські офіцери громад, найближчим часом їх кількість збільшиться до 37.

Відділ комунікації поліції Львівської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux